28η Οκτωβρίου 2023

Χτες, στην Εθνική εορτή της 28ης Οκτωβρίου πραγματοποιήσαμε μοτοπορεία σε περιοχές των βορείων προαστίων. Ρίχτηκε πληθώρα φέιγ-βολάν με θέμα την δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα στις 28 Οκτωβρίου 2018, όπως και προτροπή για άμεση προστασία των γηγενών Ελλήνων της Βορείας Ηπείρου, που βρίσκονται υπό συνεχή διωγμό από το Αλβανικό Κράτος.
Παράλληλα ρίχτηκαν και φέιγ-βολάν για τη 1η Νοεμβρίου, όπου φέτος συμπληρώνονται 10 χρόνια από τις παρακρατικές δολοφονίες των συναγωνιστών μας Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη. Φωνάζοντας και τα συνθήματα μας, οι κάτοικοι των περιοχών μας επευφημούσαν, ιδίως η νεολαία, δείχνοντας πως η εθνική συνείδηση παραμένει ακέραιη σε αυτή,παρά την επίμονη εθνομηδενιστική προπαγάνδα του συστήματος.

Σχετικά άρθρα

Τιμώντας τη Μνήμη των Ηρώων υπερασπιστών της Κύπρου

20/7/2023 ανήμερα της μαύρης επετείου από την τουρκική εισβολή στη Κύπρο το 1974, συναγωνιστές από τις περιοχές Παπάγου – Χολαργού επιλέξαμε να τιμήσουμε τη Μνήμη των Ηρώων υπερασπιστών της Κύπρου, στο Μνημείο Ελλήνων Πεσόντων της περιοχής μας. Στη συνέχεια, με το πανό μας στραμμένο προς το δρόμο, φωνάζαμε συνθήματα με τα διερχόμενα οχήματα και τους […]

Πεζοπορία Πάρνηθα (Propatria Hellas)

  Η κοινότητα Propatria Hellas πραγματοποίησε πεζοπορία στο βουνό της Πάρνηθας με προορισμό το σπήλαιο του Πανός. Η φύση είναι το σπίτι μας και θα το προστατέψουμε!