Οχι στο ψέμμα του Πολυτεχνείου

Σε περιοχές όπως οι Αμπελόκηποι,το Πολύγωνο και ο Κορυδαλλός πραγματοποιήθηκε βαψιματικη και ενημερωτική δράση σχετικά με τα γεγονότα του Πολυτεχνείου. 49 χρόνια είστε ποτισμένοι στο ψέμα.49 χρόνια λεηλατήσατε όλο τον εθνικό πλούτο της χώρας.Χρεωκοπησατε την Ελλάδα οικονομικά,πολιτιστικά και ηθικά. 49 χρόνια ψεύτικα, καταστροφικά,αυτοί σε κυβερνούν δημοκράτες και αντιφά!

Σχετικά άρθρα

Παρέμβαση στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης προσφύγων στον σταθμό Λαρίσης.

23/6/23 προχωρήσαμε σε παρέμβαση στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης προσφύγων στον σταθμό Λαρίσης με αφορμή την δολοφονία της Anastasia από Μπαγκλαντεσιανο μετανάστη. Οι πολιτικές των ανοιχτών συνόρων επί σειρά ετών καταστούν πλέον τη χώρα μας και μετέπειτα την ευρωπαϊκή ήπειρο σε ένα ξέφραγο αμπέλι, προσκαλώντας κάθε τριτοκοσμικό λαθρομετανάστη να ζήσει το όνειρο του βιάζοντας και […]

Μικροφωνική εκδήλωση(Ομιλία και Πορεία) στο Ν.Ηράκλειο ενάντια στην ακρίβεια.

Το απόγευμα της Κυριακής συναγωνιστές προχώρησαν σε ενημερωτική μικροφωνική δράση κατά της ακρίβειας στην γειτονιά του Νέου Ηρακλείου. Έγινε ανάρτηση πανό,μοιράστηκαν ενημερωτικά φυλλάδια στους κατοίκους, πετάχτηκαν φέιγ βολάν και στο κλείσιμο ακολούθησε μικρή πορεία στα γύρω στενά και πέριξ της πλατείας. Υ.γ Γιώργο και Μάνο ακούστε εκεί ψηλά,τα αδέρφια σας κρατάνε για πάντα τα στενά!